ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η εταιρεία ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ ιδρύθηκε το 1982 στην Βέροια, ως ατομική επιχείρηση η όποια ήταν η αρχική μορφή, από τον Δημήτριο Γ. Στογιάννο με αντικείμενο την αντιπροσωπεία φύλλων θερμοκηπίου της εταιρίας ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ. Το 1993 εντάσσεται στο δυναμικό ο γιος του Γεώργιος Στογιάννος και οι δραστηριότητες της εταιρείας αυξάνονται με την εισαγωγή στον κλάδο της εμπορίας προϊόντων αγροτικών εφαρμογών. Η εταιρία αναπτύσσεται συνεχώς και ενδυναμώνεται σημαντικά, με την ένταξη στο δυναμικό το 2001 του έτερου γιού Βασίλη Στογιάννου. Η επωνυμία της όπως και η μορφή αλλάζουν σε ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΥ ΑΦΟΙ Ο.Ε. Το 2001 επίσης, επεκτείνει τους τομείς δραστηριοτήτων ξεκινώντας εισαγωγές στα δίχτυα σκίασης, σακιά πατάτας και σπάγκο θερμοκηπίου/χορτοδεσίας με σκοπό την κάλυψη των αναγκών της ελληνικής αγοράς.

Στογιάννος

Το ίδιο έτος μεταφέρεται σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 5000 τ.μ., οι οποίες περιλαμβάνουν στεγασμένες αποθήκες, γραφεία, ιδιόκτητα φορτηγά, αυτοκίνητα και όλους τους αναγκαίους χώρους για την λειτουργία μιας σύγχρονης επιχείρησης.

Το 2010 επεκτείνει τους ορίζοντές της, με τη διεύρυνση του δικτύου πωλήσεων και στις υπόλοιπες βαλκανικές χώρες . Η Πλαστικά Κρήτης την ορίζει ως υπεύθυνη πωλήσεων για τα προϊόντα της σε αυτές τις περιοχές.

Με τις δραστηριότητες της εταιρίας στα Βαλκάνια , διευρύνει τις συνεργασίες της με την αποκλειστική αντιπροσώπευση σε όλη την Ελλάδα των προϊόντων της ASP-PAK, εταιρεία παραγωγής διχτυών και σακιών πατάτας, κορυφαία στους τομείς δραστηριοτήτων της. Προϊόντα με τις καλύτερες προδιαγραφές και με μοναδικό στόχο τη μέγιστη κάλυψη αναγκών.

Επίσης το 2010 ξεκινά να δραστηριοποιείται και σε άλλες χώρες στον κλάδο των εισαγωγών/εξαγωγών προϊόντων αγροτικών εφαρμογών (Ισπανία, Ιταλία, Ινδία κ.α).

Το 2015 μετατρέπεται σε Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία (ΙΚΕ) ως μια νέα και ευέλικτη εταιρική μορφή.

Το 2017 υλοποιώντας το στόχο για συνεχή εξέλιξη, ξεκινά συνεργασία με Hortiland, εταιρία παραγωγής λιπασμάτων, κορυφαία στους τομείς δραστηριοτήτων της, η οποία, εμπιστευόμενη τη δυναμική αλλά και τη συνεχή ανάπτυξη της ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΥ ΑΦΟΙ, την ορίζει αποκλειστική αντιπρόσωπο στη διανομή των προϊόντων της στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία.

Με μια μικρή και ευέλικτη στελέχωση στηριγμένη στην ατομική και οικογενειακή προσφορά, με προσωπικό εξειδικευμένο τόσο στις πωλήσεις όσο και στις διανομές δημιούργησε άριστες προϋποθέσεις εξυπηρέτησης πελατών, καθιστώντας την σήμερα μια από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις στην Βέροια. H διαρκής εξέλιξη και ανάπτυξη, και το συνεχώς αυξανόμενο κύκλο εργασιών, την καθιστούν ένα από τα πιο έμπιστα ονόματα στον κλάδο των προϊόντων γεωργικών εφαρμογών.

Για περισσότερα από 35 χρόνια, οι άνθρωποι της ΑΦΟΙ ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΥ ΙΚΕ, μοιραζόμαστε κοινές ιδέες, ανησυχίες, επιτυχίες και απολαμβάνουμε τους καρπούς της κοινής μας προσπάθειας, βλέποντας την προτίμηση των πελατών μας να αυξάνεται και την εταιρεία μας να μεγαλώνει και να επεκτείνεται εντός αλλά και εκτός Ελλάδος.

Η στρατηγική μας εστιάζει στην ισχυροποίηση της γκάμας των προϊόντων μας, παραμένοντας πάντα πιστοί στις αρχές και στις αξίες μας.